Lekari u Berlinu: Verzilov je skoro sigurno otrovan

Izvor: B92, 18.Sep.2018, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari u Berlinu: Verzilov je skoro sigurno otrovan

Nema drugog objašnjenja za simptome koje Verzilov ima, zaključili su lekari u Berlinu. Aktivista je sada u mnogo boljem stanju.

Lekari klinike Šarite u Berlinu, na koju je iz Moskve prebačen aktivista Pusi Rajota Pjotr Verzilov, došli su do zaključka da je on zaista mogao biti otrovan. Njegovo stanje se "mnogo poboljšalo".

Vrlo je verovatno da je Verzilov otrovan, rekao je novinarima lekar Kaj Uve Ekart, prenosi Rojters. Ranije su tvrdnju o trovanju iznosili i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegovi rođaci.

Nema drugog objašnjenja za simptome koje Verzilov ima, zaključili su lekari.

Koja je supstanca u telu Verzilova, teško je ustanoviti, kaže predstavnik bolnice. Prema njegovim rečima, to bi mogli biti i farmaceutski proizvodi, ali i neke prirodne supstance.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.