Lekar suspednovan jer je ošamario pacijenta

Izvor: RTS, 04.Feb.2014, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekar suspednovan jer je ošamario pacijenta

Hirurg bolnice u Gornjem Milanovcu suspendovan jer je pre tri dana udario šamar pacijentu. Sledeće sedmice biće odlučeno da li će i kakve konsekvence snositi doktor zbog svog postupka, rekao direktor bolnice.

Doktor bolnice u Gornjem Milanovcu Milić Jestrović suspendovan je danas, jer je pre tri dana udario šamar pacijentu.

Direktor bolnice Miro Lazarević rekao je da je hirurg udaljen sa posla dok se ne utvrdi njegova odgovornost.

"O svemu su obavešteni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ministarstvo zdravlja, disciplinska komisija, etički lekarski odbor, sindikati i u toku sledeće sedmice biće odlučeno da li će i kakve konsekvence snositi doktor zbog svog postupka", rekao je novinarima Lazarević.

Hirurg Jestrović je pacijentu Bojanu Vujiću, koji je došao u bolnicu posle povrede na radnom mestu udario šamar, tvrdeći da je njemu pacijent uzvratio i pobegao napolje.

Jestrović je odbacio optužbe pacijenta da je bio u alkoholisanom stanju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠAMARAO POVREĐENOG PACIJENTA: Suspendovan hirurg, na potezu ministarstvo i disciplinska

Izvor: Kurir, 04.Feb.2014

Hirurg Jestrović je pacijentu Bojanu Vujiću, koji je došao u bolnicu posle povrede na radnom mestu udario šamar, tvrdeći da je njemu pacijent uzvratio i pobegao napolje..GORNJI MILANOVAC - Doktor bolnice u Gornjem Milanovcu Milić Jestrović suspendovan je danas, jer je pre tri dana udario šamar...

Nastavak na Kurir...

Doktor suspendovan jer je ošamario pacijenta

Izvor: Radio 021, 04.Feb.2014

Doktor bolnice u Gornjem Milanovcu Milić Jestrović suspendovan je danas, jer je pre tri dana udario šamar pacijentu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.