Lekar otkrio kada će Dea napustiti VMA: Obilazim je redovno, a JEDNO JE NAJBITNIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekar otkrio kada će Dea napustiti VMA: Obilazim je redovno, a JEDNO JE NAJBITNIJE!

Poznati specijalista ortopedije i traumatologije i mikrohirurg prof. dr Marko Bumbaširević kaže da je Dea Đurđević, voditeljka Pinka, u stabilnom stanju, da se odlično oseća, a kada dođe vreme, biće prebačena u Klinički centar Srbije.

 Profesor kaže da je cirkulacija u reimplantiranoj ruci stabilna i da je najkritičniji period iza nje.

- Obilazim je redovno, ona se odlično oseća i ruka je dobro. To je najvažnije. Predstoji joj dug period oporavka, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mislim da će to sve biti dobro - kaže prof. dr Bumbaširević.

On navodi da će Đurđevićevu transportovati u Klinički centar Srbije kada za to bude vreme.

- Biće prebačena na Kliniku za ortopediju KCS kada bude u stanju, za sada do daljeg ostaje na Vojnomedicinskoj akademiji - naglašava profesor.

Podsetimo, Deu Đurđević je udario autobus i iščupao joj levu ruku, koja je operativno uz nadljudske napore hirurga uspešno reimplantirana na VMA.

BONUS VIDEO: DEA ĐURĐEVIĆ NA POLIGRAFU: Otkrila zbog čega bi je Mladen "ubio"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dea Đurđević uskoro izlazi sa intenzivne nege

Izvor: Tracara.com, 15.Feb.2019, 13:11

Voditeljka Dea Đurđević i dalje se na intenzivnoj nezi VMA, gde se oporavlja od teške saobraćajne nesreće, ali uskoro bi mogla da bude prebačena na odeljenje, gde će nastaviti lečenje. Kako je medijima otkrio njen verenik i novinar RTV Pink, Mladen Mijatović, ona se oseća dobro. “I dalje...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.