Izvor: B92, 30.Jan.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekar: Popović zdrav

Beograd -- Ministar rudarstva i energetike je u dobrom zdravstvenom stanju i danas će napustiti beogradski Urgentni centar, kažu u toj ustanovi.

Zamenik direktora te Urgentnog centra Dušan Jovanović je agenciji Beta kazao da Aleksandar Popović više nema tegobe zbog kojih je u utorak primljen u Urgenti centar, a rezultati svih urađenih analiza su dobri.

Jovanović je naglasio da ministar nema nikakvo organsko oboljenje, a pretpostavlja se da su malaksalost i bolovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u grudima koje je imao posledica umora i preterane psihofizičke aktivnosti.

"Popović će biti otpušten kući tokom dana, pošto budu završene još neke standardne analize", kazao je Jovanović.

Ministar energetike i rudarstva Srbije Aleksandar Popović primljen je je u utorak oko 15 časova u Urgentni centar u Beogradu i zadržan na dijagnostičkoj proceduri i posmatranju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.