Lejdi Gaga tužila proizvođača sladoleda od majčinog mleka

Izvor: Blic, 07.Mar.2011, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga tužila proizvođača sladoleda od majčinog mleka

Nakon što je jedan britanski poslastičar odlučio da proizvede sladoled od majčinog mleka pod nazivom “Baby Gaga” oglasila se kontroverzna pevačica Lejdi Gaga optuživši ga da je želeo da zaradi na njenom imenu.

Vest o neobičnom sladoledu od majčinog mleka obišla je svet.

Vlasnik poslastičarnice koji je došao na ideju da plasira takav proizvod na tržište, morao je nakon provere sanitarne inspekcije da ga povuče sa menija, a pevačica Lejdi Gaga odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je da ga tuži zbog zloupotrebe njenog imena.

Ona i njeni advokati smatraju da su hladnoj poslastici dali ime "Baby Gaga” aludirajući na njeno ime.

"Hteli su da iskoriste moju reputaciju i dobar glas”, izjavila je Lejdi Gaga i dodala:

"Ne želim da ljudi sa mnom povezuju proizvod zbog kog mnogi mogu da se razbole. To mleko može da prenese infekcije, uključujući i hepatitis”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lady Gaga tuži proizvođače sladoleda Baby Gaga

Izvor: Svet plus, 07.Mar.2011

Nakon što je nedavno jedan britanski poslastičar odlučio da napravi pomalo neobičan sopstveni proizvod, vest o njegovom sladoledu obišla je ceo svet. Naime, sladoled je nazvao "Baby Gaga " koji se pripremao od majčinog mleka.

Nastavak na Svet plus...

Gaga tuži proizvođača neobičnog sladoleda

Izvor: Tracara.com, 07.Mar.2011

Lady Gaga zapretila je tužbom proizvođaču sladoleda iz Londona koji je na tržište izašao sa potpuno novim proizvodom. U pitanju je kontroverzni sladoled proizveden od prirodnog, majčinog mleka, koji su nazvali Bejbi Gaga. Pevačica je zapretila da će zbog korišćenja njenog imena pokrenuti tužbu,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.