Lejdi Gaga pevala u invalidskim kolicima

Izvor: Blic, 14.Jul.2011, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga pevala u invalidskim kolicima

Pevačica Lejdi Gaga po mnogima je preterala kada se na koncertu u Sidneju pojavila u invalidskim kolicima.

Lejdi Gaga nastupila je u zgradi Gradskog veća pred ograničenim brojem od 1.000 gledalaca u Sidneju, a na binu je izašla vozeći se u invalidskim kolicima.

Pevačica je bila odevena u kostim sirene, a na glavi je nosila crni veo, poput udovice u žalosti, a izvela je pesmu "You and I".

Pitanje je kakva će reakcija ljudi sa pravim invaliditetima uslediti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nakon ovakvog nastupa zvezde koja tvrdi da zastupa prava svih ugroženih grupacija, ali očigledno ne bira na čiji račun će se našaliti.

Gagi je nadasve važno da je još jednom podigla prašinu i održala svoju pojavu aktuelnom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ledi Gaga na scenu došla u kolicima

Izvor: Blic, 15.Jul.2011, 01:20

Pevačica Ledi Gaga, čuvena po svojim ekscentričnim nastupima, prevazišla je samu sebe kada se na koncertu u Sidneju pojavila u invalidskim kolicima...Dovoljno provokativno? Namerno ili ne, ali Gaga je ovim činom isprovocirala osobe s invaliditetom širom sveta. Verovatno o tome nije mislila kada...

Nastavak na Blic...

Lejdi Gaga pevala u invalidskim kolicima!

Izvor: SamoProvereno.com, 15.Jul.2011

Pevačica Lejdi Gaga po mnogima je preterala kada se na koncertu u Sidneju pojavila u invalidskim kolicima. Lejdi Gaga nastupila je u zgradi Gradskog veća pred ograničenim brojem od 1.000 gledalaca u Sidneju, a na binu je izašla vozeći se u invalidskim kolicima. Pevačica je bila odevena u kostim...

Nastavak na SamoProvereno.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.