Lejdi Gaga nominovana za 13 nagrada MTV-ja

Izvor: Blic, 08.Avg.2010, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga nominovana za 13 nagrada MTV-ja

Popularna pevačica Lejdi Gaga postavila je još jedan rekord, nominovana je u čak 13 kategorija za nagrade MTV-ja, a koliko će priznanja osvojiti videćemo na ceremoniji koja se održava 12. septembra u Los Anđelesu.

Izgleda da ni MTV nije imun na „gagamaniju" koja vlada svetom, pa je spot američke pevačice za numeru „Bad Romance" nominovan u svim mogućim kategorijama, uključujući tu, naravno, i najprestižnije priznanje za video godine. U ovoj kategoriji, prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << put u istoriji dodele MTV nagrada, isti izvođač je nominovan dva puta, a pogađate, to je upravo Lejdi Gagi koja je u konkurenciji i sa pesmom „Telephone" koju je snimila sa Bijonse. U svom stilu, nakon što su objavljene nominacije, Lejdi Gaga je izjavila da je „počašćena u ime svih malih čudovišta i svih opsednutih čudaka u svemiru".

Drugi po broju nominacija je Eminem koji će se takmičiti za pobedu u osam kategorija, a osim njega i Lejdi Gage za trijumf u trci za video godine će se boriti i „Florence & The Machine" sa numerom „Dog Days Are Over", B.o.B sa pesmom „Airplanes" i bend „30 Seconds To Mars" sa spotom za numeru „Kings And Queens".

Pobednici će biti izabrani na osnovu glasova publike koja za svoje favorite može da glasa do početka septembra, a među nominovanima za brojne nagrade nalaze se i Keti Peri, Tejlor Svift, Kejša, Ašer, Drejk i nezaobilazni Džastin Biber kome će skoro sigurno pripasti priznanje za debitanta godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.