Lejdi Gaga najveći poznati dobročinitelj

Izvor: Blic, 24.Dec.2010, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga najveći poznati dobročinitelj

Poznate ličnosti u Americi često se bave humanitarnim radom. Upravo zbog toga jedna od vodećih humanitarnh organizacija “Do something.org“ koja se bavi socijalnim pitanjima, napravila je listu dvadeset najvećih dobročinitelja među zvezdama. Na prvom mestu se našla Lejdi Gaga.

Ova pevačica se bavila socijalnim pitanjima, podržavala je istopolni brak i aktivno učestovala u kampanjama protiv HIV - a.

10 najvećih dobročinitelja

1. Lejdi Gaga
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
2. Ališa Kiz

3. Tejlor Svift

4. Ašton Kučer i Demi Mur

5. Elen Degeneris

6. Nik Džons

7. Met Dejmon

8. Leonardo Di Kaprijo

9. Opra Vinfri

10. Džastin Biber

Ništa manje angažovana u borbi protiv side nije bila ni Ališa Kiz koja je uz to odlučila da pomogne jednom selu u Južnoj Africi gde će podići školu i sve ostale objekte potrebne za život.

Tejlor Svift je donirala pola miliona dolara u Nešvil nakon velikih poplava u ovim krajevima, dok su Ašton Kučer i Demi Mur ozbiljno pristupili borbi protiv dečijeg seks trafikinga. Met Dejmon se pozabavio očuvanjem pijaće vode, a Leonardo Di Kaprijo tigrovima. Glumac je ove godine otvorio fondaciju "Sačuvajte tigrove sada" i donirao je milion dolara.

U Aziji je posetio zemlje gde su tigrovi najugorženiji, a plan misije je predstavio i Putinu. Na listi dvadeset najvećih dobročinitelja našle su se i Opra VInfri, Šakira, Eva Longorija, Sandra Bulok, Princ Vilijam...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lejdi Gaga i Ališa Kiz najhumanije zvezde u 2010.

Izvor: S media, 24.Dec.2010

Dve dame iz sveta šoubiznisa, ekstravagantna Lejdi Gaga i R&B pevaciča Ališa Kiz, proglašene su za najhumanije zvezde u ovoj godini...Prvo mesto na listi deset zvezda koje su najviše doprinele na polju humanitarnog rada zauzela je Lejdi Gaga zbog zalaganja u promovisanju prava homoseksualaca, a...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.