Izvor: Nezavisne Novine, 10.Mar.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga: Vjenčanje mi organizuje mama, ja nadgledam

Iako se Tejlor Kini (34) ne bi protivio svadbi u kapelici u Las Vegasu, glumac je pristao na tradicionalno vjenčanje kako bi udovoljio Lejdi Gagi (29).

Pjevačica je organizaciju prepustila majci.

“U italijanskoj porodici poput moje glavnu riječ vode žene. Mama bi me vjerovatno ubila da sam svadbu prepustila nekom drugom. Pomagaće joj rođake, a ja ću samo nadgledati”, rekla je pjevačica.

S glumcem Kinijem je u vezi od ljeta 2011, a par se zaručio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << za Valentinovo 2015. godine.

Gaga, pišu američki mediji, želi vjenčanje u Italiji te želi da prostor proslave inspiriše izgled njene vjenčanice.

Pjevačica i njen zaručnik u januaru ove godine osvanuli su na naslovnici časopisa “V Magazine”. Par se, naime, fotografisao nakon seksa na slikarskom platnu te su tako, umrljani bojama, sjeli i “opalili” selfie.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.