Lejdi Gaga: Ja sam kraljica sveta

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2013, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga: Ja sam kraljica sveta

Pevačica je svedočila protiv bivše pomoćnice koja je tužila. Gaga je izjavila je da je za razliku od nje kraljica svemira.

Pop ikona Lejdi Gaga   

"Ja sam divna prema svima koji rade za mene i potpuno sam zbunjena što jedno tako odvratno ljudsko biće može da me tuži. Ona je spavala u egiptaskom pamuku svake noći u najskupljim hotelima, jela kavijar i letela privatnim avionima", rekla ja Lady Gaga za bivšu pomoćnicu Dženifer O'Nil, koja je tužila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poznatu pevačicu da joj nije platila prekovremene sate.

 

O'Nil je radila za pevačicu dve godine, u periodu od 2009. do 2011 godine i tražila 393.000 dolara za naknadu prekovremenog rada u trajanju od 7.168 sati.

 

"Ona misli da je kraljica svemira.Ona nije htela da me služi jer sam ja zbog svog rada kraljica svemira svaki dan. Ja ću dati sav novac koji ona želi mojim zaposlenima koji mukotrpno rade za mene i to zaslužuju. Njoj neću da ga dam, jer bi otišla u kupovinu i sve spisakala", rekla je pevačica na svedočenju.

 

Ona je ispričala da je pomoćnica znala da joj neće platiti prekovremene sate, jer su se dogovorile da joj godišnja plata bude 75.000 dolara.

 

"Nisam joj platila prekovremeno ni kad sam je prvi put zaposlila pa zašto bih joj sada plaćala", branila se Gaga.

 

Njena pomoćnica se požalila da je radila poput robinje tokom 2011. godine.

"Uvek sam morala da joj dodajem peškir nakon tuširanja i služila sam joj gotovo za sve. Dešavalo se da nisam imala pauzu sa obroke i spavanje, jer sam morala da joj budem na raspolaganjju 24 sata dnevno", rekla je pomoćnica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lejdi Gaga: Ja sam kraljica sveta

Izvor: Dzungla.org, 03.Feb.2013

Pevačica je svedočila protiv bivše pomoćnice koja je tužila. Gaga je izjavila je da je za razliku od nje kraljica svemira. ... Opširnije na Vesti online / Scena / Šoubiznis /

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.