Legendarna manekenka u vezi sa 23 godine mlađim pevačem?

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarna manekenka u vezi sa 23 godine mlađim pevačem?

Pevač Lijam Pejn je do pre šest meseci bio u srećnoj vezi sa pevačicom Čeril Kol s kojom je dobio sina Bera. Ipak, ljubav se ugasila i par se rastao. Kako navode strani mediji, pevač je uhvaćen u društvu legendarne manekenke Naomi Kempbel koja je od njega starija čak 23 godine.

Par ovih dana razmenjuje i komplimente na društvenim mrežama, a sve je počelo kada je Naomi objavila selfi sa novom kratkom kovrdžavom frizurom.

"Savršenstvo u jednoj osobi... Nemoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da mi daješ taj pogled“, napisao je pevač kraj fotografije.

Nakon toga Naomi je komentarisala njegovu fotografiju: "Prelepa duša", a on joj je uzvratio: "Svoj svoga prepoznaje" i poslao joj poljubac.

Here for it. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on Jan 19, 2019 at 8:44pm PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Otkriveno kako je počela ljubav između najpoželjnijeg muškarca i najlepše žene Holivuda

Izvor: B92, 22.Jan.2019

Od pre dva dana mediji širom sveta pišu o mogućoj vezi između slavnog glumca Breda Pita i glumice Šarliz Teron...Tvrdnje su bile da se par upoznao preko Šona Pena s kojim je Šarliz neko vreme bila u vezi, ali britanski Dejli mej piše kako je sve zapravo počelo na setu snimanja reklame za Bratling...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.