Ledi Gaga peva u Džakarti ako smanji doživljaj

Izvor: Glas javnosti, 23.Maj.2012, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ledi Gaga peva u Džakarti ako smanji doživljaj

DŽAKARTA - Pevačica Ledi Gaga je zbunjena, kao i svi ostali, da li će joj biti dozvoljeno da nastupi u Indoneziji, pošto su tvrdokorni islamisti zapretili nasiljem, naglašavajući da njena seksi odeća i provokativan ples mogu loše da utiču na omladinu.

Policija je prvobitno zabranila njen nastup u Džakarti, u okviru turneje "Born This Way Ball", ali je sada nagovestila da bi koncert ipak mogao da bude održan ako pop diva "smanji doživljaj".

Ledi Gaga je, pak, juče >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << na Tviteru napisala da je situacija sa Džakartom "dvostruko" problematična.

"Indonezijske vlasti i verski ekstremisti odvojeno jedni od drugih tražili su od mene da cenzurišem nastup, dok su ekstremisti zapretili i nasiljem. Ako se koncert ipak održi, samo ću izvesti 'Born This Way Ball'", napisala je američka pevačica.

Šta je tačno time mislila nije jasno, a njeni agenti nisu ništa komentarisali, navodi agencija AP.

Nastup u Indoneziji, pretežno muslimanskoj zemlji sa 240 miliona stanovnika, trebalo je da bude najveći na azijskoj turneji Ledi Gage.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ledi Gaga peva u Džakarti ako smanji doživljaj

Izvor: Kurir, 23.Maj.2012

Tvrdokorni islamisti prete nasiljem i protive se njenoj seksi odeći i provokativnom plesu..DŽAKARTA - Pevačica Ledi Gaga je zbunjena, kao i svi ostali, da li će joj biti dozvoljeno da nastupi u Indoneziji, pošto su tvrdokorni islamisti zapretili nasiljem, naglašavajući da njena seksi odeća i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.