Lazović saslušan zbog Belivuka

Izvor: B92, 17.Okt.2021, 18:26

Lazović saslušan zbog Belivuka

Podgorica -- Bivši pomoćnik direktora Uprave policije Crne Gore, Zoran Lazović, saslušan je u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT).

Lazović je saslušan u sklopu istrage o ukidanju zabrane ulaska u Crnu Goru Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

Prema pisanju medija, Lazović je saslušan pre nego što je predmet objedinjen sa prijavom koju je podneo državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Rade Milošević.

Predsednik Prave Crne Gore Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Milačić podneo je 17. septembra krivičnu prijavu protiv Lazovića, zbog sumnje da je počinio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije.

Iz Prave su tada kazali da je prijava podneta zbog Lazovićevih navoda od 28. januara ove godine, kada je, kao pomoćnik direktora UP za Sektor za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, na konferenciji za medije izjavio da nema potrebe da se strahuje od prisustva srpskih državljana Belivuka i Miljkovića u Crnoj Gori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.