Lazović preti Vučiću, iako mu je olakšao studentski život kao niko VIDEO

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 14:36

Lazović preti Vučiću, iako mu je olakšao studentski život kao niko VIDEO

Tviter nalog "Detektor laži" objavio je video u kom Radomir Lazović preti hapšenjem Aleksandra Vučića.

"Radomir Lazović - student još iz vremena studentskih demonstracija 1968., koji se seća kako je težak bio studentski život i za vreme Miloševića, Đinđića, Koštunice, Živkovića, Tadića..."

"On preti hapšenjem predsednika Vučića koji mu je prošle godine omogućio razne benefite kroz studentsku karticu, pa tako ima popuste i da se vozi Vučićevim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nikad bržim vozom "Soko", i da leti Vučićevim najboljim avioprevoznikom 'Er Srbijom'..."

"Vučić vodi bitku da ne ode u zatvoru, razumete, mi iz njegovog nastupa vidimo jednu histeričnu pojavu koja bi da zadrži poluge moći da ne bi otišao u zatvor!" rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NIJE MU LAKO! Student Radomir Lazović (44) hoće da hapsi Vučića, A TREBA DA SPREMA ISPITE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024

Student (44) preti Vučiću da će završiti u zatvoru, a Vučić mu olakšao studentski život kao niko!..Studentska je muka pregolema, treba spremati ispite, ali se i baviti politikom. Teško je studentu Radomiru Lazoviću (44) da spremi ispite na Poljoprivrednom fakultetu i u isto vreme organizuje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.