Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jun.2023, 18:14

Lazović: Za vikend protesti u 28 gradova, i Vučićevi glasači podržavaju zahteve

Poslanik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović najavio je u emisiji Dan uživo za sledeći vikend održavanje protesta u 28 gradova u Srbiji, kao i da za budućnost postoje tri scenarija o njima, ne precizirajući njihove detalje. "Znate li čega se Vučić najviše plaši kod ovih protesta? Toga što čak i njegovi glasači podržavaju ove zahteve. čak i njegovi glasači podržavaju ove proteste", istakao je Lazović. On je najavio u sledećem periodu "različite vidove građanskih neposlušnosti" i uverava sve da je opozicija ujedinjenija nego ranije, kao i da se "oko svega dogovara".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radomir Lazović o budućnosti protesta: Postoje tri scenarija, za vikend novi skup a slede i različiti vidovi građanske neposlušnosti

Izvor: Danas, 27.Jun.2023

Poslanik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović najavio je u emisiji Dan uživo za sledeći vikend održavanje protesta u 28 gradova u Srbiji, kao i da za budućnost postoje tri scenarija o njima, ne precizirajući njihove detalje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.