Lazović: Ne davimo Beograd postaje leva politička stranka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2023, 22:37

Lazović: Ne davimo Beograd postaje leva politička stranka

Šef poslaničke grupe Zeleno-levi klub Radomir Lazović najavio je večeras da će pokret Ne davimo Beograd prerasti u stranku "Zeleno-levi front - Ne damo Srbiju".

Lazović je na skupu u Beogradu sumirao rezultate poslaničke grupe u Skupštini Srbije i ocenio da je pred njima stvaranje leve političke partije u Srbiji.

"Otvaramo tri Kancelarije u Nišu, Somboru i Užicu, a u sledećim danima potpisujemo i Memorandume o saradnji sa organizacijama iz više gradova i opština", rekao je Lazović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ne davimo Beograd i GG Naš izbor formiraju političku partiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Feb.2023, 18:03

Inicijativa Ne davimo Beograd i Grupa građana Naš izbor potpisale su danas u Novoj Pazovi sporazum o zajedničkom delovanju i izgradnji političke partije Zeleno-levi front Ne damo Srbiju koja će delovati na nacionalnom nivou.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.