Lažno prijavio da su ga ranili

Izvor: RTS, 03.Okt.2014, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažno prijavio da su ga ranili

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv muškarca (39) iz tog grada, koji je osumnjičen da je lažno prijavio da su ga ranili u razbojništvu.

Primljen je u bolnicu sa tri ubodne rane koje su mu, kako je rekao policiji, nanela tri maskirana lica, ali je naknadno priznao da se sam povredio i uputio inspektore na mesto na kojem je sakrio nož", saopštila je policija, prenosi Beta.

Prethodno je izjavio da su ga u mestu Budisava u blizini Novog Sada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << razbojnici presreli, povredili nožem i oduzeli mu novčanik, pri čemu su ga i vređali na nacionalnoj osnovi.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo lažnog prijavljivanja, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.