Lažna dojava o bombi u Ušću

Izvor: RTS, 24.Jul.2009, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna dojava o bombi u "Ušću"

Zbog dojava o podmetnutoj bombi, evakuisan tržni centar "Ušće". Nakon što su bezbednosne službe tog centra i Kontradiverziona jedinica MUP-a Srbije detaljno pretražile objekat i utvrdile da su dojave lažna, centar ponovo otvoren.

Nakon što su ekipe MUP-a Srbije utvrdile da su dojava o podmetnutoj bombi lažne, tržni centar "Ušće" je ponovo otvoren oko 20:30 časova.

Tržni centar "Ušće" danas je dobio dve dojave o postavljenoj bombi, oko 16 i oko 19 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << časova, nakon čega je usledila kontrola objekta koju su sprovele bezbednosne službe tog centra i Kontradiverziona jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

U saopštenju Informativne službe kompanije "MPC Propertis" navodi se da je osoba koja govori engleski tvrdila da će bomba biti aktivirana u 19 časova.

"Bezbednosne službe "Ušće šoping centra" brzo i adekvatno su reagovale i u saradnji sa kontradiverzionom jedinicom MUP-a Srbije obavile su detaljnu stručnu kontrolu objekta.

Svi posetioci i zaposleni napustili su šoping centar. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.