Концерт бендова „Lazarath“, „Casillas“ и Атомски рат 13. априла у СКЦНС Фабрици

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Mar.2023, 07:31

Концерт бендова „Lazarath“, „Casillas“ и Атомски рат 13. априла у СКЦНС Фабрици

Бендови „Lazarath“, „Casillas“ и Атомски рат наступиће у СКЦНС Фабрици у четвртак, 13. априла 2023. године. Фото: PrtSc/skcns.org Lazarath – зуб очњак новосадског хардкора и треша. Шашава дружина, разбацана широм Европе креће у походе, на нову турнеју по старом континенту. Одлучили су да последње >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << припреме и загревање одраде на домаћем терену, а СКЦНС Фабрика то јесте!
Casillas – Парни ваљак Брутал студија! Гласно, напето, тешко и моћно. Реч је о једном од најтврђих бендова из Новог Сада. Да ли неко има храбрости да проба да дефинише који жанр свирају?
Атомски рат – Прави асови провинције. Долазе из Шида и свирају брзо и гласно! Њихова музика је саундтрек твојих мрачних снова.
Улазнице ће моћи да се купе на дан концерта, по цени од 600 динара, на билетарници Фабрике, која ће бити отворена од 20 часова.
Концерт ће почети у 21:00 час.
Berza vinila 8. aprila u SKCNS Fabrici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Концерт бендова „Lazarath“, „Casillas“ и Атомски рат 13. априла у СКЦНС Фабрици се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.