Lazar Ristovski snimio CD s ljubavnim pesmama

Izvor: Blic, 09.Mar.2014, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazar Ristovski snimio CD s ljubavnim pesmama

Žene su ljubav i lepota u jednome. One su niska đerdana na vratu civilizacije. Dame, srećan vam 8. mart, poručuje Lazar Ristovski.

On je s Božom Koprivicom, književnikom, napravio antologiju najlepših srpskih ljubavnih pesama i odrecitovao ih na CD-u koji ide uz knjigu i može se kupiti na kioscima kao lep poklon za dame.

- Ova antologija koju smo Boža i ja sastavili jeste najsveobuhvatnija antologija ljubavne srpske poezije do sada. Ona je praznik sama po sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i dar za praznik - kaže Ristovski.

Laza žali što danas nema pesničkih takmičenja kao nekada.

- Danas bi trebalo da se održavaju dueli vitezova koji bi, umesto pištolja i mačeva, koristili stihove kao najubojitije oružje za slamanje ženskih srca. Pesnici ljubavne poezije ne štede emocije, pa tako ni ja u svojim interpretacijama na CD-u ne štedim sebe. Skidam kožu stida sa sebe i bez pomagala u vidu sladunjave muzike, koju često oni koji govore poeziju stavljaju kao podlogu, ravnopravno stavljam i svoju dušu slušaocima pred noge, da je oni koji čitaju i slušaju ovu poeziju, ili zgaze ili joj se poklone - kaže Ristovski.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lazar Ristovski snimio CD s ljubavnim pesmama

Izvor: Dzungla.org, 09.Mar.2014

Žene su ljubav i lepota u jednome. One su niska đerdana na vratu civilizacije. Dame, srećan vam 8. mart, poručuje Lazar Ristovski. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Lazar Ristovski snimio CD sa ljubavnom poezijom, kao poklon damama za 8. mart

Izvor: Svet plus, 09.Mar.2014

Lazar Ristovski je zajedno sa knjževnikom Božom Koprivicom napravio antologiju najlepših srpskih ljubavnih pesama i odrecitovao ih za CD koji ide uz knjigu, a sve to kao poklon za 8. mart.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.