Lazar Divjak domaćin bendu  „Faith No More“ na „Egzitu“

Izvor: Blic, 21.Jun.2010, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazar Divjak domaćin bendu „Faith No More“ na „Egzitu“

„Blic“ i „Egzit festival“, uz podršku „Converse“, pozvali su sve one koji žele da upoznaju svoje omiljene muzičke zvezde, da se prijave za izazovnu ulogu domaćina bendovima i izvođačima na „Egzitu“ 2010, a priliku da bude domaćin bendu „Faith No More“ dobio je Lazar Divjak.

Beograđanin Lazar je prvi tačno odgovorio na naše pitanje o bendu „Faith No More" pa je tako dobio priliku da bude među odabranima koji će zaviriti u jedan dan nekog od najpoznatijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << muzičara na planeti, biti iza scene jednog od najboljih muzičkih festivala u Evropi i u društvu slavnih izvođača doživeti „Egzit" na poseban način.

Akcija u „Blicu" se nastavlja sutra kada će čitaoci imati priliku da se takmiče da budu domaćini bendu „Chemical Brothers". Pobednici će biti izabrani u drugom krugu takmičenja na posebnom događaju, a sve finaliste „Converse" će obradovati vrednim nagradama.

Inače, „Atari Teenage Riot", nemački digital-hard kor bend, novo je ime koje će nastupiti na glavnoj bini na „Egzitu". Ovaj izuzetno politički angažovan bend, sa jasnim stavovima, nastao je početkom devedesetih godina donoseći jedan potpuno drugačiji muzički koncept koji je opisivan kao digital-hard kor sa pank vokalom. Ova grupa je inspirisala brojne, kasnije poznatije sastave, a nakon decenijske pauze, bend je ove godine ponovo počeo s radom i dolazi u Novi Sad.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.