Lavrov poslao čestitku Dačiću: Posebna poruka za novog predsednika Skupštine Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 16:03

Lavrov poslao čestitku Dačiću: Posebna poruka za novog predsednika Skupštine Srbije!

Ministar inostranih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov je zahvalio na zajedničkom radu i izrazio očekivanja da će Dačić kao predsednik parlamenta iskoristiti bogata iskustva i znanja u cilju zaštite interesa i ugleda Srbije, kao i da će dati snažan doprinos jačanju parlamentarne saradnje između Srbije i Rusije.

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić primio je ambasadora Rusije u Srbiji Aleksandra Bocan-Harčenka, koji mu je uručio čestitku ministra spoljnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslova Sergeja Lavrova povodom stupanja na novu dužnost.

U čestitki se navodi da su Lavrov i Dačić tokom godina saradnje u svojstvu šefova spoljno-političkih resursa uspeli da postignu mnogo.

Ministar Lavrov je zahvalio na zajedničkom radu i izrazio očekivanja da će Dačić kao predsednik parlamenta iskoristiti bogata iskustva i znanja u cilju zaštite interesa i ugleda Srbije, kao i da će dati snažan doprinos jačanju parlamentarne saradnje između Srbije i Rusije.

Ambasador Bocan-Harčenko takođe je čestitao Dačiću stupanje na novu dužnost i poželeo mu puno uspeha u obavljanju te odgovorne funkcije.

Ruski ambasador se zahvalio Dačiću na odličnoj saradnji ostvarenoj tokom obavljanja prethodne funkcije i izrazio nadu da će ona biti nastavljena i na novoj funkciji.

Tokom razgovora bilo je reči i o pripremnim aktivnostima povodom predstojeće posete ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova Beogradu.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.