Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Nov.2011, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov ponovno kritizirao IAEA zbog izvještaja o Iranu

Ruski ministar vanjskih poslova Sergei Lavrov ponovno je kritizirao izvještaj Medjunarodne agencije za nuklearnu energiju (IAEA) naglašavajući  da on “ne sadrži ništa novo” , te da nema dokaza da Teheran razvija atomsko oružje. Lavrov je to izjavio novinarima koji su se  s  njim vraćali  s  medjunarodnog samita na Havajima.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

"Stavićemo veto na sankcije Iranu"

Izvor: B92, 14.Nov.2011

Moskva -- Sergej Lavrov je kritikovao izveštaj Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) o Iranu, jer ne daje nove dokaze da Iran proizvodi nuklearno naoružanje...Sergej Lavrov (Beta, arhiva)..Ruski ministar inostranih poslova je rekao da u izveštaju "nema ničeg novog"...Lavrov je novinarima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.