Lavrov: Partnerstvo Rusije i Srbije se razvija

Izvor: N1 televizija, 17.Avg.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Partnerstvo Rusije i Srbije se razvija

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov je poručio da se "strateško partnerstvo Rusije i Srbije dosledno razvija, što u potpunoj meri odgovara interesima naših zemalja i naroda".

Šef ruske diplomatije je u čestitki Ivici Dačiću, povodom njegovog reizbora za ministra spoljnih poslova Srbije, naveo da je "uveren da produbljavanje bilateralne saradnje po svim osnovnim smerovima, realizacija zajedničkih projekata od uzajamne koristi, jačaju temelj rusko-srpskih odnosa".
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije je saopštilo da je čestitku Lavrova Dačiću uručio ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin.

U saopštenju se dodaje da su Dačić i Čepurin razgovarali o realizaciji poseta i drugim planiranim aktivnostima ove godine.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.