Izvor: BBC na srpskom, 09.Sep.2009, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Brod nije prevozio oružje

Ruski šef diplomatije odbacio tvrdnje da je brod Arktik Si prevozio oružje za Iran kao "apsolutno neistinite". Tokom prve inspekcije ponađen samo tovar drveta.

Nastavak na BBC na srpskom...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Misterija tereta ruskog broda

Izvor: RTV Pink, 08.Sep.2009, 16:35

Lavrov demantovao da su na brodu bili sistemi S-300. . . Ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov odbacio je danas kao neistinite navode pojedinih medija da su se na otetom ruskom brodu Arktik si (Arctic Sea) nalazili protivvazdušni raketni sistemi S-300, navodno namenjeni Iranu. .

Nastavak na RTV Pink...

Lavrov: "Arktik si" nije prevozio rakete za Iran

Izvor: Blic, 08.Sep.2009

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov odbacio je kao "apsolutno neistinite" izveštaje da je teretni brod "Arktik si", koji je misteriozno nestao nekoliko nedelja, prevozio rakete tipa zemlja-vazduh.....U izveštajima se navode obaveštajni izvori u Rusiji i Izraelu za koje se tvrdi da su sugerisali...

Nastavak na Blic...

Drva nisu sistemi S-300

Izvor: Glas javnosti, 09.Sep.2009

MOSKVA - Ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov odbacio je juče kao neistinite navode pojedinih medija da su se na otetom ruskom brodu „Arktik si“ nalazili protivvazdušni raketni sistemi S-300, navodno namenjeni Iranu...Naime, britanski Sandej tajmsobjavio je da je teretnjak prevozio...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BBC na srpskom. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BBC na srpskom. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.