Lavina zaustavila vozove ka Crnoj Gori

Izvor: Mondo, 11.Feb.2012, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavina zaustavila vozove ka Crnoj Gori

Danas je obustavljen železnički saobraćaj iz Srbije za Crnu Goru zbog snežne lavine na delu barske pruge kroz Srbiju između Brodareva i Vrbnice i zbog vremenskih neprilika u Crnoj Gori, saopštio je Centralni operativni štab Železnica Srbije.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez vozova između Srbije i C.Gore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2012

BEOGRAD -..Zbog velikih snežnih nanosa na delu barske pruge kroz Srbiju između Brodareva i Vrbnice, ali i zbog vremenskih neprilika u Crnoj Gori, odlučeno je da danas bude obustavljen železnički saobraćaj iz Srbije za susednu državu. Kako su saopštile "Železnice Srbije", takvu odluku je doneo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Bez vozova za Crnu Goru

Izvor: Radio 021, 11.Feb.2012

Zbog velikih snežnih nanosa na delu barske pruge kroz Srbiju, ali i zbog vremenskih neprilika u Crnoj Gori, odlučeno je da danas bude obustavljen železnički saobraćaj iz Srbije za susednu državu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.