Lavina na Brezovici, verovatno bez povređenih

Izvor: B92, 10.Feb.2022, 19:55

Lavina na Brezovici, verovatno bez povređenih

Priština -- Na ski-centar u Brezovici se obrušila lavina, a policija na KiM je saopštila da najverovatnije nema povređenih.

Portparol policije za region Uroševca Kanun Veselji izjavio je da su danas u 13:10 časova dobili informaciju o lavini, nakon čega su patrole odmah izašle na lice mesta, prenosi Kosovo pres.

On je dodao i da su jedinice za potragu i spašavanje na terenu, a da prema rečima svedoka koji su bili u blizini, u trenutku obrušavanja lavine nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo ljudi i da najverovatnije niko nije povređen, ali da će nakon završene potrage to moći i da se potvrdi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.