Lav je mislio da je naišao na LAK PLEN, ali ovakav odgovor NIJE OČEKIVAO (VIDEO)

Izvor: Blic, 13.Jul.2017, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lav je mislio da je naišao na LAK PLEN, ali ovakav odgovor NIJE OČEKIVAO (VIDEO)

Dva lava su htela da rastrgnu usamljenog afričkog bivola, a onda su mu u pomoć pritekli njegovi ratoborni prijatelji.

Kada su ugledali ranjenog bivola, lavovi su mislili da će lako doći do večere - ali nisu očekivali krdo ogromnih rogatih životinja.

Na početku snimka, gladni lavovi kreću u napad. Na trenutak se čini da će bivo uspeti da im umakne, a onda mu jedan od progonitelja iznenada skoči na leđa. Udruženim snagama, predatori su srušili plen i zarili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zube u bespomoćnu životinju.

Kada je bizon ispustio krik bola, prijatelji su požurili da mu pomognu, a videvši da je neprijatelji nadmoćan, lavovi su otišli bez večere.

Neverovatan prizor snimio je mladi rendžer Oliver Lejn, iz kola kojim je obilazio Privatni prirodni rezervat u Hoedspruitu, na jugu afričke provincije Limpopo. U tom trenutku bio je udaljen od poprišta borbe svega 25 metara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.