Latinović: Silajdžić ne može da iznosi stavove BiH

Izvor: Vesti-online.com, 10.Mar.2010, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Latinović: Silajdžić ne može da iznosi stavove BiH

Predsedavajući Predsedništva BiH Haris Silajdžić u Londonu ne može da iznosi stavove BiH, jer o tom putu nije zvanično obavestio druga dva člana Predsedništva BiH, izjavio je Srni savetnik za medije srpskog člana Predsedništva BiH Đorđe Latinović.

"Ako bilo koji član Predsedništva BiH putuje u ime ove institucije, to može samo po zvaničnim odlukama Predsedništva BiH. U protivnom ne mogu iznositi zvanične stavove BiH", pojasnio je Latinović.

Latinović >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je napomenuo da o Silajdžićevom putu u London nije bilo reči ni na današnjoj sednici Predsedništva BiH.

Silajdžić, koji je danas otputovao u London, trebalo bi da poseti člana ratnog Predsedništva BiH Ejupa Ganića, koga Srbija sumnjiči za ratne zločine u slučaju "Dobrovoljačka".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.