Latino maraton u subotu na Savskom pristaništu

Izvor: Blic, 28.Avg.2012, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Latino maraton u subotu na Savskom pristaništu

Treći Beogradski latino maraton održaće se u subotu 1. septembra na Platou savskog pristaništa (Karađorđeva 6) od 19 do 02 sata. Beogradski latino maraton, koji se održava pod sloganom “Igrajmo u ritmu beogradskih reka”, okupiće preko 150 plesnih parova iz zemlje i inostranstva, kao i predstavnike svih beogradskih plesnih škola koji će celo popodne i veče igrati latinoameričke plesove.

Program otvara beplatna škola latino plesova, koju će držati predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << beogradskih plesnih škola.Nakon toga, posetioce očekuje koncert Jovana Maljokovića i “Balkan Salsa benda” a sve će se završiti velikom DJ Latino žurkom.

Organizator manifestacije je Turistička organizacija Beograda u saradnji sa beogradskim plesnim školama i pod pokroviteljstvom grada Beograda. Po rečima Dejana Veselinova, direktora Turističke organizacije Beograda, latino maraton ne samo što predstavlja izvor pozitivne energije i zabave, već ima potencijala da preraste u jednu od manifestacija po kojoj se Beograd prepoznaje.

- Plesni parovi svojom energijom promovišu Beograd, i nije tajna da ova manifestacija privlači veliki broj turista iz zemlje i inostranstva, i na taj način proširuje našu turističku ponudu. Od ove godine mi promovišemo ovu manifestacije na sajmovima turizma - istakao je Veselinov i dodao da pozdravlja gradsku inicijativu kojom se ples želi vratiti u nastavni program osnovnih i srednjih škola.

Vladimir Šuković iz plesnog kluba “Salsa primera” navodi da je osnovna želja svih učesnika Beogradskog latino maratona promocija plesa, naročito latino plesa koji je odavno deo globalne kulture.

- Važno je reći i da je maraton otvoren za posetioce svih uzrasta, od dece do penzionera. Posebno nam je drago što ćemo ove godine moći da ugostimo jednog najboljih džez-latino muzičara na ovim prostorima Jovana Maljkovića i njegov bend. Ukupno gledano, očekuje nas sedam sati zabave ispunjene brojnim pozitivnim utiscima - zaključuje Šuković.

Program Latino maratona:

19:00 - Beogradski Zumba tim - nastup i animacija

19:30 - Besplatna škola latino plesova: Salsa, Rumba, Ča Ča Ča, Samba, Regeton i drugi

20:15 - Escola de samba “Sambansa” - nastup

21:00 - Nastupi najboljih latino i salsa grupa i plesača

22:30 - Jovan Maljoković i “Balkan Samba bend” - koncert

23:30 - 02:00 - DJ Latino party

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beogradski latino maraton

Izvor: Danas, 29.Avg.2012, 00:19

Turistička organizacija Beograda organizuje treći Beogradski latino maraton, koji će se održati u subotu na Platou savskog pristaništa od 19 sati.

Nastavak na Danas...

SVI NA PLES: “Igrajmo u ritmu beogradskih reka”

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2012

Treći po redu beogradski latino maraton održaće se u subotu 1. septembra na platou Savskog pristaništa od 19 do 2 časa

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.