Lanetu pozlilo, primljen na VMA

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jun.2011, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lanetu pozlilo, primljen na VMA

Glumac Milan Gutović juče oko dva sata ujutro primljen na Vojnomedicinsku akademiju zbog ozbiljnih srčanih problema.

Lane Gutović primljen je juče ujutro na Vojnomedicinsku akademiju zbog problema sa srcem. Nakon pregleda ugrađen mu je stent i popularni glumac je sada mnogo

bolje.

“Poslednjih dana nije se osećao baš najbolje, ali je mislio da je reč o prehladi. Nije se preterano žalio, jer je on jednostavno neuništiv čovek, pa tako nije ni očekivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je posredi nešto daleko ozbiljnije. Međutim, u noći s petka na subotu, oko dva ujutru, pozlilo mu je i prevezen je na VMA, gde mu je hitno ugrađen stent“, navodi Lanetov prijatelj.

Lane Gutović potvrdio je da mu je bilo pozlilo, ali i da se sada dobro oseća.

“Istina je da sam imao srčanih smetnji, koje se još saniraju. Kao što čujete, osećam se dobro“, rekao je poznati glumac za “Kurir“.

Da je njegovo zdravstveno stanje stabilno, potvrdio je i dr Miroslav Vidanović, načelnik hitne pomoći na VMA.

“Gutović je primljen na bolničko lečenje zbog srčanih tegoba. Prebačen je na Kliniku za urgentnu medicinu, gde će ostati sedam do deset dana“, kazao je doktor, ali nije mogao da otkrije kakva je tačno lekarska intervencija urađena.

Nedavno je i Nele Karajlić, pevač No smoking orkestra, takođe zbog problema sa srcem primljen u Urgentni centar. Srećom, demantovane su informacije da je imao infarkt i da mu je ugrađen stent.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.