Lančani sudar kod Obrenovca, povređeno pet osoba

Izvor: Mondo, 01.Okt.2014, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lančani sudar kod Obrenovca, povređeno pet osoba

U lančanom sudaru četiri vozila koji se dogodio sinoć oko 22.50 na Novom Obrenovačkom putu ka Beogradu povređeno je pet osoba.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Najteže je povređen muškarac (52) koji je zadobio tupu povredu grudnog koša, a sumnja se i na prelom ključne kosti, kazala je porparolka Hitne pomoći Nada Macura i dodala da je pacijent prebačen u Urgentni centar i da je van životne opasnosti.

Muškarac star takođe 52 godine zadobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je razderotinu lica, žena (40) je povredila vrat, devojka (27) zadobila je tupu povredu glave, dok je mladić (24) zadobio tupu povredu nosa i obe potkolenice. Svi povređeni prebačeni su u Urgentni centar.

Macura je kazala da su povređeni putnici kazali da se sudar dogodio zbog otežane vidljivosti, jer je na putu bio gust dim zbog neke paljevine.

U Beogradu su se sinoć dogodile još dve saobraćajne nesreće. Oko 20.15 na uglu Palmotićeve i ulice Džordža Vašingtona povređene su dve muške osobe. Vozač (31) povredio je oba kolena, dok je suvozač (26) zadobio razderotine obe šake i obojica su prebačena u Urgentni centar.

Nesreća se dogodila i oko 19.30 na uglu ulica Jurija Gagarina i Vojvođanske u Novom Beogradu. Muškarac (55) povredio je glavu i vrat i prebačen u Kliničko-bolnički centar Zemun, dok je povređena žena (28) odbila pregled.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U lančanom sudaru povređeno pet osoba

Izvor: Akter, 01.Okt.2014

Pet osoba povređeno je u lančanom sudaru četiri vozila koji se dogodio sinoć oko 22.50 na Novom Obrenovačkom putu ka Beogradu, rekla je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura..Najteže je povređen jedan muškarac (52) koji je zadobio tupu..povredu grudnog koša, a sumnja se...

Nastavak na Akter...

BG: Petoro povređenih u lančanom sudaru

Izvor: OkRadio.rs, 01.Okt.2014

Pet osoba povređeno je u lančanom sudaru četiri vozila koji se dogodio u utorak oko 23h na Novom Obrenovačkom putu u smeru ka Beogradu, potvrdili su porparolka Hitne pomoći Nada Macura i Ministarstvo unutrašnjih poslova. Do nesreće je došlo  zbog otežane vidljivosti, jer je na putu bio gust...

Nastavak na OkRadio.rs...

Petoro povrijeđeno u lančanom sudaru

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2014

BEOGRAD - Pet osoba povrijeđeno je u lančanom sudaru četiri vozila koji se dogodio na Novom obrenovačkom putu ka Beogradu...Najteže je povrijeđen 52-godišnji muškarac koji je zadobio povredu grudnog koša, a sumnja se i na prelom ključne kosti. On je van životne opasnosti - prenijeli su beogradski...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.