Lakše povređena jedna osoba u eksploziji plinske boce u Kraljevu

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Nov.2016, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lakše povređena jedna osoba u eksploziji plinske boce u Kraljevu

U eksploziji plinske boce u kraljevačkom naselju Jarčujak lakše povrede zadobio je vlasnik kuće Tomislav Stojković, potvrdio je agenciji Beta načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Kraljevu Radoica Kočović.

U trenutku eksplozije, jutros u 06.00 sati, u kući su se nalazili supruga, sin i tast vlasnika kuće i oni nisu povređeni.

Kočović je naveo da su vatrogasci lokalizovali požar čiji je uzrok bila eksplozija plinske boce, kao i da je unutrašnjost svih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << soba u kući potpuno izgorela.

"Sve stvari u sobama su izgorele i sigurno je da je požar izazvala plinska boca, a uviđaj će pokazati da li je u pitanju neispravnost boce ili pogrešno rukovanje", kazao je Kočović.

Načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Kraljevu apelovao je na građane da povedu računa prilikom kupovanja plinskih boca.

"Plinske boce se isključivo kupuju na ovlašćenim mestima koje kontrolišu inspekcije", rekao je Kočović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.