Lakše povređen radnik Laste

Izvor: B92, 28.Nov.2013, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lakše povređen radnik "Laste"

Beograd -- U centralnoj garaži Saobraćajnog preduzeća "Lasta" je oko 18:30 časova došlo do nezgode, u kojoj je lakše povređen točilac goriva G.T (39).

Do nezgode je došlo kad je kombi vozilo, krećući se unazad malom brzinom, pri izlasku iz garaže zakačilo radnika G.T.(39), koji je u trenutku nesmotreno izašao iz kućice, ne primetivši vozilo koje mu se približavalo sa leve strane, navodi se u saopštenju "Laste".

Prisutni radnici su odmah reagovali i zaustavili vozilo. Povređeni radnik je u svesnom stanju odmah prevezen u Urgentni centar. On nije životno ugrožen, a utvrđene su lakše povrede glave, ramena i noge.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Povređen radnik Laste na radnom mestu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2013

Jedan radnik (39) Saobraćajnog preduzeća Lasta je na radnom mestu lakše povređen, pošto ga je zakačilo kombi vozilo, krećući se unazad prilikom izlaska iz garaže, saopšteno je iz tog preduzeća...Nezgoda se dogodila, oko 18.30 u centralnoj garaži Saobraćajnog preduzeća Lasta, a točilac...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.