Lakše povredjen na pružnom prelazu izmedju Sukova i Pirota

Izvor: Beta, 07.Apr.2019, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lakše povredjen na pružnom prelazu izmedju Sukova i Pirota

U udesu na pružnom prelazu izmedju železničkih stanica Sukovo i Pirot jedna osoba lakše je danas povredjena, saopštilo je preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije".Udes se dogodio u 11.45 kada je putnički voz naleteo na drumsko vozilo na pružnom prelazu koji je obeležen i obezbedjen znacima vertikalne drumske signalizacije, navedeno je u saopštenju.Vozač drumskog vozila zbrinut je u zdravstvenoj ustanovi u Pirotu, a prema navodima njegovog sina, povrede su lakše prirode.Železnička komisija obavila je uvidjaj na licu mesta, i prema prvim informacijama drumsko vozilo nije bilo registrovano.Železnički saobraćaj na tom delu pruge uspostavljen je u 14.20.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Putnički voz naleteo na automobil, jedna osoba lakše povređena

Izvor: Danas, 07.Apr.2019

U udesu voza i automobila na pružnom prelazu između železničkih stanica Sukovo i Pirot jedna osoba lakše je povređena, saopštilo je preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije". Članak Putnički voz naleteo na automobil, jedna osoba lakše povređena se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.