Lakše do prvog zaposlenja

Izvor: RTS, 23.Maj.2010, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lakše do prvog zaposlenja

Ministarstvo ekonomije od 15. juna pokreće šestomesečni program prakse za 24 diplomaca ili apsolvenata.

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja saopštilo je da će od 15. juna početi šestomesečni program prakse za 24 diplomaca ili apsolvenata.

Na praksu u Ministarstvo ekonomije mogu se prijaviti mladi diplomci ili apsolventi, državljani Srbije, na studijama drugog stepena ili na osnovnim studijama u trajanju od najmanje četiri godine na ustanovama s akreditacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ministarstva prosvete, u oblasti ekonomskih, pravnih, političkih, organizacionih i filoloških nauka.

Zainteresovani moraju imati najmanje prosečnu ocenu 8,00, znanje engleskog jezika i rada na računaru, a prednost će imati kandidati koji imaju preporuku profesora matičnog fakulteta i dodatno usavršavanje.

Ministarstvo ekonomije će potvrdu izdati svim polaznicima koji uspešno prođu praksu.

"Cilj je da se najboljima pruži šansa da prvo radno iskustvo steknu upravo u Ministarstvu ekonomije kako bi, nakon obavljene prakse, što pre pronašli svoj prvi posao", navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.