Lady Gaga: Ja sam kraljica lepote!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2011, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lady Gaga: Ja sam kraljica lepote!

Kontroverzna pevačica Lejdi Gaga proteklog vikenda obavestila je svoje fanove putem Twittera da će se naći na naslovnici Vogue magazina, i to po prvi put u svojoj karijeri.

Pop zvezda podelila je oduševljenje sa svojim fanovima.

Na svom profilu je napisala: “Zezali su me zbog mojih izbačenih prednjih zuba u školi, a sada sam prava pravcata Vog Kraljica lepote".

Inače, ovih dana se šuška da se, iako razmišljaju o venčanju, Gaga i njen dečko Luk >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Karl ne slažu baš najbolje.

Izvori bliski paru tvrde da između njih stalno postoje neke trzavice, kao i da su Gagini prijatelji protiv njene veze sa Lukom jer smatraju da se ne ophodi dobro prema njoj, ali i da je zloupotrebljava.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.