Izvor: N1 televizija, 04.Mar.2021, 19:26

Lađević: Kovid bolnice u Beogradu skoro popunjene, sve više mladih pacijenata

Kovid bolnice u Beogradu su skoro popunjene, a povećana potrošnja kiseonika potvrđuje da je povećan i broj pacijenata s teškom kliničkom slikom, upozorio je direktor Centra za anesteziologiju KCS i koordinator svih bolnica u Srbiji Nebojša Lađević i ukazao da je u kovid bolnicama sada sve više i mlađih pacijenata.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Udovičić: Povećan broj pacijenata sa teškom kliničkom slikom

Izvor: B92, 05.Mar.2021, 00:07

Pukovnik dr Ivo Udovičić, komandant Vojnomedicinskog centra Karaburma rekao je da je povećan broj obolelih od kovida 19 sa teškom kliničkom slikom...On je istakao da je posebno veliki pritisak na intenzivnu negu..."Karakteristično je da imamo popunjene sve kapacitete osim Batajnice, gde ima 200...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.