Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2017, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ladies night u Cineplexxu Palas

BANJALUKA - Ladies night, veče posvećeno pripadnicama ljepšeg pola, održaće se 7. septembra u 20 časova u Cineplexxu Palas, uz najdirljiviji film godine - Zaslijepljeni.

Demi Mur i Alek Boldvin će predivnom romantičnom pričom uljepšati veče svim posjetiocima, a Didaco Shop i Eveline Cosmetics su obezbijedili poklone koji idu uz svaku kupljenu kartu.

"Pozivamo dame da odvoje vrijeme za sebe i da provedu nezaboravno veče sa svojim prijateljicama u Cineplexxu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Palas. Sjajan film, pokloni i veče bez stresa su zagarantovani", navodi se u saopštenju Cineplexxa Palas.

Odlična glumačka ekipa nam donosi priču koju ćemo uživajući gledati na velikom platnu.

Nakon hapšenja muža zbog umiješanosti u korupciju i Suzan dobija kaznu društveno korisnog rada u Domu za osobe sa oštećenim vidom. Upoznaje Bila, pisca, koji je na rehabilitaciji nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula njegova žena.

Njih dvoje razvijaju romantičan odnos, ali stvari se zakomplikuju kada se u Suzanin život ponovo vrati njen muž koji naslućuje šta se dešava.

Film Zaslijepljeni je i na redovnom repertoaru Cineplexxa Palas od 7. septembra.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.