Laboratorija otkriva preljubnika pomoću donjeg veša

Izvor: Blic, 05.Jun.2010, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laboratorija otkriva preljubnika pomoću donjeg veša

Jedna američka laboratorija nudi "test neverstva" osobama koje sumnjaju da ih partner vara, koji se vrši analizom veša.

Sve što sumnjičave osobe treba da urade je da kompaniji "Chromosomal Laboratories" iz Feniksa, u Arizoni, pošalju partnerov veš na kojima će laboranti pokušati da izdvoje "strani" DNK, piše "Feniks nju tajms".

Osnovni test košta 100 dolara, 600 dolara košta informacija o identitetu osobe

List navodi da eventualni pozitivni nalaz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << može da posluži na sudu kao dokaz u slučaju brakorazvodne parnice.

Predstavnici "Chromosomal Laboratories" kažu da dobijaju oko pet zahteva provere neverstva sedmično. Osnovni test, kojim se utvrđuje preljuba, košta 100

U SAD 40 odsto žena i 60 odsto muškaraca prevare bračnog partnera

dolara, a ukoliko podnosilac zahteva želi da potvrdi identitet ljubavnika, odnosno ljubavnice, treba da uz dodatnih 500 dolara priloži uzorak DNK osumnjičene osobe.

Istraživanja pokazuju da u SAD najmanje 40 odsto žena i 60 odsto muškaraca ima vanbračnu vezu, dok je preljuba uzrok 17 odsto razvoda brakova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.