LUKINI RODITELJI: Srce nam je lupalo kada smo čuli vest

Izvor: Kurir, 02.Sep.2014, 07:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUKINI RODITELJI: Srce nam je lupalo kada smo čuli vest

Sada je na redu tužilaštvo i verujem da će učiniti sve što je u njihovoj moći da Milićev odgovara za ono što je uradio, kaže Lukin otac Bojan

BEOGRAD - Posle informacije da je Marko Milićev uhapšen u Kini tugu i bol u mom srcu je na trenutak zamenilo ushićenje. Moja želja da se on privede pravdi pre četrdesetodnevnog pomena mom Luki je ostvarena.

Ovo je za Kurir rekao Bojan Jovanović, otac pokojnog Luke, nakon što je saznao da je osoba odgovorna >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za smrt njegovog deteta uhapšena. Bojan kaže da se nada da će policija uskoro naći i „kantrimen“.

- Sada je na redu tužilaštvo i verujem da će učiniti sve što je u njihovoj moći da Milićev odgovara za ono što je uradio - kaže Bojan.

I Lukina maćeha Sanja zadovoljna je hapšenjem.

- Svaka čast, maštali smo o tome sve vreme i sad nam je lakše. Srce je počelo da mi lupa kad sam čula da je Milićev uhapšen - rekla je Sanja.

Bojan Jovanović juče je saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu. On se pridružio krivičnom gonjenju osumnjičenih i istakao imovinski zahtev.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

LUKIN OTAC: Želja mi je ispunjena - da Milićev bude uhapšen prije nego što sinu dam 40 dana!

Izvor: Cafe.ba, 02.Sep.2014

Otac nastradalog mladića, Luke Jovanovića, istakao je da se nada da će uskoro biti pronađen i "kantrimen" kojeg je Marko Milićev vozio..- Kada sam čuo da je uhapšen Marko Milićev (33), tugu i bol u mom srcu na trenutak zamijenilo je ushićenje. Moja želja je ispunjena – kaže za “Alo!”...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.