LUKAŠENKO PRETI: Postoje crvene linije, ne daj Bože da ih neko pređe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 15:04

LUKAŠENKO PRETI: Postoje crvene linije, ne daj Bože da ih neko pređe!

Ranije je Lukašenko izvršio promene u bezbednosnim službama

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko rekao je da vlast ne namerava da se povuče iz obračuna sa opozicijom i obećao oštro reagovanje u budućnosti.

-Odmah sam ukazao da postoje crvene linije. I ne daj Bože da ih neko pređe. Prešli su ih u više pravaca, već sam o tome govorio. Međutim, ako neko makar i takne našeg vojnika, moraće da odatle da ode barem bez ruku. Ovo kažem javno kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svi razumeli našu odlučnost. Ne možemo i nećemo da se povučemo“, prenosi beloruska državna agencija Belta reči Lukašenka. Prema njegovim rečima „pobediće onaj ko ima gvozdenu volju i strpljenje.

i najavio da je neophodno stvaranje narodne garde, koju će činiti bivša vojna lica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.