LUKAS RASKRINKAO KOLEGE Izmisljaju ljubavnike u dogovoru sa partnerima samo da bi se o njima pisalo

Izvor: medio.rs, 03.Dec.2016, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUKAS RASKRINKAO KOLEGE Izmisljaju ljubavnike u dogovoru sa partnerima samo da bi se o njima pisalo

Aca Lukas ne krije da se tokom svoje karijere susreo i borio sa grabljivim ljudima.

"Ceo život se borim sa tim grabiljivima, ali svi ti koji se grabe uvek završe na nuli. Znaš kako kažu, zemlja je okrugla i kada kreneš od jedne tačke vratiš se na tu istu tačku. Ja znam da su u 95 odsto slučajeva završili tamo gde su počeli", rekao je Aca Lukas i dddao da nikada nije bio skroman.

"Ja sam uvek glup ali nisam skorman", priznao je pevač u emisiji Magazin In. Lukas >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << se osvrnuo na kolege koje su spremne na sve i svašta zarad popularnosti.

"Postalo je degutanto da javne ličnosti izmišljaju ljubavnike u dogovoru sa partnerima samo da bi se o njima nešto pisalo. Poenta prče je da ti popularnost donosi novac, svi radimo za novac, a ovde je fora da dobiješ popularnost, a da li ćeš da dobiješ pare, to nije važno", smatra Aca koji tvrdi da ženu privlače isključivo uspešni muškarci.

"Svaku ženu privlači uspešan muškarac, ne može da budeš uspešan a da budeš golja."

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Aca Lukas odao kolege: Izmišljaju ljubavnike da bi bili u medijima!

Izvor: Svet plus, 03.Dec.2016

Aca Lukas gostujući u jednoj emisji pričao je o svojoj karijeri u kojoj se susreo sa mnogim grabljivim ljudima, koji su spremni da učine sve kako bi bili u medijima...Iako je svoju karijeru gradio isključivo na svojim pesmama, Aca Lukas je u emisiji "Magazin In", pričao i o skandalima koji su ga...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.