LUDOST KOJI LEDI ŽILE Devojka za dlaku IZBEGLA SMRT! (VIDEO)

Izvor: Blic, 12.Apr.2017, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDOST KOJI LEDI ŽILE Devojka za dlaku IZBEGLA SMRT! (VIDEO)

Kako bi upozorili ljude o opasnosti u železničkom saobraćaju i podigli svest o tom pitnaju, iz gradskog javnog prevoza iz Oklanda na Novom Zelandu su podelili snimak sa internet korisnicima, koji je zaustavio srce svakog ko ga je pogledao.

Na snimku se vidi žena koja prelazi preko pruge i izbegava smrt u deliću sekunde.

Na stanici Mount Eden u Oklandu se vidi prvo kako nekoliko ljudi prelazi preko pruge, a zatim i žena u ljubičastom duksu, koja je pogledala na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << desnu, ali ne i na levu stranu, odakle je i naišao voz.

Poslednji korak je mogao da bude koban po nju, ali je srećom uspela da izbegne voz i da prođe bez povreda, piše Mashable.

Prema pisanjima tamošnjih medija, ovaj prelaz ima i zvučnu i svetlosnu signalizaciju, koje upozoravaju kad voz nailazi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.