LUDO VREME SE NASTAVLJA I danas sunčano i toplo, najviša dnevna 20 stepeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDO VREME SE NASTAVLJA I danas sunčano i toplo, najviša dnevna 20 stepeni

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano, toplo i vetrovito. Vetar umeren i jak, jugoistočni

Ujutru će po kotlinama na zapadu i jugozapadu biti mestimično kratkotrajna magla, a tokom dana iznad većeg dela pretežno sunčano i toplo.

U Timockoj Krajini oblačno, tmurno, hladnije, povremeno sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, u košavskom području i jak, jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju sa udarima olujne jačine, saopštio je Republički hidrometeorološki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zavod.

Jutarnja temperatura od 0 do 8 C, u košavskom području oko 12 C, najviša dnevna od 16 do 20 C, u Timočkoj Krajini oko 12 C.

. Jutarnja temperatura oko 11 C, najviša dnevna oko 20 C.

Izgledi vremena u narednih sedam dana - do 13. novembra:

U većini dana suvo i toplo. U sredu u košavskom području vetrovito sa jakim, u juznom Banatu i donjem Podunavlju povremeno olujnim jugoistočnim vetrom. U Timockoj Krajini pretežno oblačno i malo hladnije, povremeno sa slabom sipećom kisom.

U četvrtak u zapadnim i jugozapadnim krajevima umereno naoblačenje, a u petak u centralnim i istočnim ponegde sa slabom kišom. Maksimalna temperatura u vecini mesta od 16 do 20 C, za dane vikenda u manjem padu.

Pratite nas na našem Instagram nalogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vremenska prognoza - 7. novembar

Izvor: RTS, 06.Nov.2018

Pretežno sunčano. Najviša dnevna temperatura do 20 stepeni. Košava će krajem dana oslabiti. . .Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave.(izvor: RHMZ)  .06.11.2018. Utorak Iznad većeg dela...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.