LUDLO: Padobranic proleteli između dva solitera

Izvor: Kurir, 17.Mar.2013, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDLO: Padobranic proleteli između dva solitera

RIO DE ŽENERIO –  Dvojica ekstremnih padobranaca obučenih u specijalna odela Ludovik Vorth i Džejk Zomer izveli su veoma smeli padobranski skok, kome je prethodilo preletanje kroz uzani prolaz između dva solitera u Rio de Ženeiru.

Padobranci su svoj ekstremni skok izveli bez znanja gradskih vlasti koji su odbili izdati dozvolu za ovakvo iskakanje.

Međutim oni su montirali kameru na svoje kacige, koje su zabeležile ovaj ekstremni skok.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Snimak koji je osvanuo na Jutjubu prikazuje prvo let zmajem na nekoliko stotina metara visine nad Rio de Ženirom, da bi u jednom trenutku njih dvojica iskočili sa zmaja i krenuli u obrušavanje.

Kmera beleži najpre krstarenje, a zatim stravičan trenutak kada se jedan od padobranaca približava soliterima. Sve izgleda kako da će svakog trenutka udariti u zgradu, međutim njih dvojica smelo proleću između solitera kroz prolaz širok svega nekoliko metara, da bi zatim otvorili padobran i spustili se na obližnji trg.

Komentar na ovaj snimak je bio samo da je profesionalno urađen  i veoma hazarderski .

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

LUDILO: Padobranci proleteli između dva solitera

Izvor: Kurir, 17.Mar.2013

RIO DE ŽENERIO –  Dvojica ekstremnih padobranaca obučenih u specijalna odela Ludovik Vorth i Džejk Zomer izveli su veoma smeli padobranski skok, kome je prethodilo preletanje kroz uzani prolaz između dva solitera u Rio de Ženeiru...Padobranci su svoj ekstremni skok izveli bez znanja gradskih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.