LUDILO: Pet golova i dva crvena - poraz šampiona!

Izvor: Mondo, 12.Avg.2017, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO: Pet golova i dva crvena - poraz šampiona!

Sezona za Čelsi nije počela na baš najbolji način. Štaviše, nije moglo gore posle prvih 90 minuta fudbala u Premijer ligi... Sudija Poson u centru pažnje na "Stamford bridžu" gde je isključio Garija Kejhila i Seska Fabregasa.

Šok na "Bridžu"!

Šampion Premijer lige Čelsi je prvu utakmicu u novoj sezoni počeo porazom protiv Barnlija pošto ih je ekipa Šona Dajša u potpunosti nadigrala u prvom poluvremenu i dala im tri pogotka!

Čelsi je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << utakmicu završio sa devetoricom igrača na terenu, pošto su isključeni Gari Kejhil i Sesk Fabregas, što znači da i pored ionako malog igračkog kadra - Antonio Konte za sledeći meč protiv Totenhema neće moći da računa na dvojicu standardnih prvotimaca.

Jedina dobra vest za njega je pogodak i asistencija Alvara Morate koji je uspeo da uvede meč u neizvesnu završnicu, ali ne i više od toga. Na kraju:

ČELSI - BARNLI 2:3 (0:3)

/Morata 69, Luiz 88 - Vouks 24, 43, Vord 39/


Sve je krenulo od nervoznog starta i direktnog crvenog kartona za Garija Kejhila u 14. minutu, kada je Poson možda i preterao, da bi seriju pogodaka otvorio Sem Vouks u 24. minutu, kada je Kurtoa morao bolje da reaguje. Vord je u 39. zato poslao neodbranjiv udarac iskosa sa leve strane, da bi Vouks u 43. poentirao još jednom, sada glavom.

Očekivali su se problemi za Čelsi koji ima mali igrački kadar, ali ovako rano? Nikako!

Ekipa Antonija Kontea odigrala je veoma nervozno prvi deo igre, bez šanse za gol, a podsetimo da se radi o ekipi koja redovno pobeđuje na otvaranju šampionata.

Ovo im je prvi poraz posle 18 godina...

Italijanski menadžer je na kraju poluvremena sačekao sudiju Posona u tunelu i verovatno počeo razgovor na temu isključenja Garija Kejhila, kome je to prvi crveni karton u Premijer ligi, a sami procenite da li je engleski arbitar bio u pravu.

Cahill red card Chelsea down to 10 men pic.twitter.com/3KOkci8f08

— The Instigator (@AmBlujay) August 12, 2017

U nastavku je Čelsi, iako sa igračem manje, zaigrao potpuno otvoreno, i i dalje veoma nervozno, raspravljajući se sa sudijom koji, ruku na srce, i nije sasvim objektivno obavljao svoj posao ovog popodneva, da bi "plavci" uspeli i da postignu jedan pogodak koji je ponovo na "Bridžu" doneo optimizam.

Sjajno je Vilijan proigrao Alvara Moratu koji je postigao svoj prvenac u Premijer ligi u 69. minutu, da bi nešto kasnije pogodio još jednom, ali je dosuđen ofsajd!

Odlična je to lopta bila za višak na desnoj strani kada je Andreas Kristensen odlično šutirao, ali Španac je zakačio loptu, iako bi ona i bez toga završila u mreži, zbog čega je podignuta ofsajd zastavica.

Čelsi je na kraju meč završio sa devetoricom kada je isključen i Sesk Fabregas, da bi David Luiz vratio ludilo u meč nakon drugog pogotka za njegov tim u 88. minutu.

Uprkos "frci" na kraju, i šansama za Čelsi, Barnli je odoleo!

Uskoro opširnije...

REZULTATI 1. KOLA:

Votford - Liverpul 3:3 (2:1)

/Okaka 8, Dukure 32, Britos 90+3 - Mane 29, Firmino 55p, Salah 57/

Čelsi - Barnli 2:3 (0:3)

/Morata 69, Luiz 88 - Vouks 24, 43, Vord 39/

Kristal Palas - Hadersfild 0:3 (0:2)

/Vord ag, Munije 26, 78/

Everton - Stouk 1:0 (1:0)

/Runi 45+1/

Sautempton - Svonsi 0:0

Vest Bromvič - Bornmut 1:0 (1:0)

/Hegazi 31/

Brajton - Mančester siti 18.30

u nedelju:

Njukasl - Totenhem 14.30

Mančester junajted - Vest Hem 17.00

odigrano u petak:

Arsenal - Lester 4:3 (2:2)

/Lakazet 2, Velbek 45+2, Remzi 83, Žiru 85 - Okazaki 5, Vardi 29, 56/

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.