LSV pozdravlja nastavak evropskog puta Srbije

Izvor: RTS, 19.Apr.2013, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV pozdravlja nastavak evropskog puta Srbije

Napor koji je pokazao tim predvođen Ivicom Dačićem i Aleksandrom Vučićem u nastavku dijaloga sa Prištinom za pohvalu, saopštio LSV.

Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja napor koji je pokazao tim predvođen Ivicom Dačićem i Aleksandrom Vučićem u nastavku dijaloga sa Prištinom, a time i nastavku evropskog puta Srbije, saopštila je ta stranka.

Upravo na tu snagu pozivao je Nenad Čanak, apelujući na državno rukovodstvo da, pošto je preuzelo odgovornost, postupi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << hrabro, mudro i u interesu svih građana i da se odluči za nastavak puta Srbije ka Evropskoj uniji.

Ovo je pitanje koje će, ne samo odrediti sudbinu građana Kosova, nego i svih građana Srbije, već će na dugi rok odrediti put i zbivanja u čitavom regionu, ocenjuje LSV.

Sada je, sve izvesnije, to put u dobru budućnost među prijateljima, navodi se u saopštenju.

Kako se ističe, članstvo u EU briše granice i može relaksirati mnoga pitanja koja se danas čine tvrdim i nerešivim, pa tako i omogućiti da Srbija bolje pomaže građane za čiju je budućnost bila zabrinuta.

Liga je ranije poručila državnom rukovodstvu da, ukoliko se odluči za nastavak evropskog puta, po tom pitanju može računati na podršku LSV.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.