LSV: Ružić da popravi rezultate ministarke Brnabić

Izvor: B92, 05.Jul.2017, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV: Ružić da popravi rezultate ministarke Brnabić

Novi Sad -- LSV traži od novog ministra državne uprave i lokalne samouprave Branka Ružića da "nastavi projekte koji su neuspešno započeti u mandatu ministarke Ane Brnabić.

Član Predsedništva LSV-a Saša Šućurović naveo je u saopštenju da je u radu Ministarstva državne uprave započeto nekoliko važnih administrativnih radnji, ali da se nijedna do sada nije pokazala uspešnom, niti je završena do kraja.

"Izostanak strategije i loša procena ministarke Brnabić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokazale su se i kod izrade zdravstvenih kartica, jer ne samo da smo čekali u redovima krajem prošle godine, već neki gradjani i dalje čekaju svoje kartice. Oni koji su ih dobili nemaju mogućnost učitavanja budući da domovi zdravlja nisu opremljeni čitačima", kazao je funkcioner LSV-a.

Šućurović je naveo da su koraci na portalu "E-uprava", prilikom izrade novih saobraćajnih dozvola, napravili nove zabune i bili izvor nezadovoljstva u ispunjavanju obaveza građana a da je prebacivanje izvoda matičnih knjiga rođenih u elektronski format probilo sve rokove, onemogućujući početak primene onoga što je planirano da obuhvati opšti upravni postupak.

"Za to vreme, takozvane investicije i muzičke fontane na kružnim tokovima u Beogradu troše novac poreskih obveznika, koji bi mogao pametnije biti uložen u infrastrukturne projekte kao što su putevi, vrtići, obnova škola i domova zdravlja. Ili bar iskorišćeni za pripremu strategije kako rešiti zamenu ličnih dokumenata", ocenio je Šućurović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LSV: Ružić da nastavi neuspešno započete projekte Ane Brnabić

Izvor: Blic, 05.Jul.2017

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) zatražila je danas od novoizabranog ministra državne uprave i lokalne samouprave Branka Ružića da "nastavi projekte koji su neuspešno započeti u mandatu prethodne ministarke, aktuelne premijerke Ane Brnabić, kako bi građani ostvarili svoja prava u cilju dostojanstvenog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.