LSV: Opasan govor mržnje vlasti i medija

Izvor: Danas, 29.Sep.2018, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV: Opasan govor mržnje vlasti i medija

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) zatražila je danas od vlasti i pojedinih medija da prestanu sa verbalnim nasiljem i upozorila da se kroz sve prisutniji govor mržnje u tabliodima iscrtavaju mete "na čelima političkih i ideoloških neistomišljenika". Članak LSV: Opasan govor mržnje vlasti i medija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LSV: Demografska katastrofa

Izvor: Danas, 29.Sep.2018

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) tražila je danas od Vlade Srbije da prestane sa praznim pričama o ravnomernom regionalnom razvoju i pokrene suštinske promene centralizovanog sistema zemlje, navodi se u saopštenju. Članak LSV: Demografska katastrofa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.